PROlift > Produse > Cabluri și accesorii pentru cabluri tracțiune > Cabluri de legare (șufe) cu capete manșonate, cu inimă metalică > Cabluri de legare (șufe) cu capete manșonate, cu inimă metalică > Cabluri de legare (șufe) cu capete manșonate, cu inimă metalică

Cabluri și accesorii pentru cabluri tracțiune


Cabluri de legare (șufe) cu capete manșonate, cu inimă metalică


Cabluri de legare (șufe) cu capete manșonate, cu inimă metalică

Cabluri de legare (șufe) cu capete manșonate sunt construite conform SR EN 13414-1 sunt disponibile în varianta zincat, în construcţia 6x19 sau 6x36, cu diametre între 6 şi 102 mm. Pentru cabluri cu altă construcţie sau alte diametre vă rugăm să ne contactaţi.

De reținut: La formarea unei şufe metalice trebuie ţinut cont de faptul că lungimea ochiului de capăt fară rodanţă (manșonarea FS) este mai mare decât lungimea ochiului prevăzut cu rodanţă (manșonarea ST).

În funcţie de necesităţile utilizatorului şi greutatea sarcinii de manipulat, se pot forma sisteme de cabluri cu 1, 2, 3 sau 4 braţe, simple sau care pot fi prevăzute la capete cu diverse tipuri de ocheţi şi cârlige. 

Toate sistemele sunt prevăzute standard cu o plăcuţă de identificare pe care sunt trecute datele de identificare ale sistemului (sarcina maximă de lucru, diametrul, numărul de braţe, lungimea, seria, data) şi sunt livrate împreună cu Declaraţia de conformitate a produsului.


Cabluri de legare (șufe) cu capete manșonate, cu inimă metalică Schita: Cabluri de legare (șufe) cu capete manșonate, cu inimă metalică

Tabel: Cabluri de legare (șufe) cu capete manșonate, cu inimă metalică

Recomandă acest produs cunoscuților tăi!

FacebookTwitter

Cere mai multe informații despre acest produs!

+40 341 447 787office@prolift.ro