PROlift > Produse > Lanțuri și accesorii pentru lanțuri > Lanțuri de sarcină/ridicare grad 80 > Lanțuri de sarcină/ridicare grad 80 > Lanțuri grad 80 - capacitatea de ridicare

Lanțuri și accesorii pentru lanțuri


Lanțuri grad 80 - capacitatea de ridicare


Sistemele de ridicare cu lanţ sunt ideale pentru manipularea diverselor greutăţi în condiţii grele de lucru şi de multe ori sunt preferate faţă de sistemele de ridicare cu cablu.

Sunt rezistente atât la tăiere cât şi la frecare, capacitatea de ridicare a acestora fiind aceeași până la 200°C, fără a fi redusă. Peste această temperatură capacitatea de ridicare scade procentual. Confecţionate din aliaj de oţel de înaltă calitate, sistemele de ridicare cu lanţ sunt construite, de obicei, din oţel grad 80, care este considerat standard în industrie.

În ultima perioadă încep să câştige popularitate lanţurile construite din oţel grad 100, fiind mai uşoare decât lanţurile grad 80, oferind şi un plus de rezistenţă de 25% pe acelaşi diametru al lanţului.

Un alt avantaj al sistemelor de ridicare cu lanţ este varietatea tipurilor de sisteme ce se pot configura, precum şi multitudinea accesoriilor ce pot echipa aceste sisteme pentru a crea sistemul de ridicare potrivit necesităţilor utilizatorului.

Schita: Lanțuri grad 80 - capacitatea de ridicare

Tabel: Lanțuri grad 80 - capacitatea de ridicare

Recomandă acest produs cunoscuților tăi!

FacebookTwitterGoogle+

Cere mai multe informații despre acest produs!

+40 341 447 787office@prolift.ro