PROlift > Produse > Transpaleți și cărucioare de sarcină > Cărucioare de sarcină > Cărucioare de sarcină > Cărucioare de sarcină tip PRO-XY

Transpaleți și cărucioare de sarcină


Cărucioare de sarcină tip PRO-XY


Cărucioare de sarcină tip PRO-XY

Cărucioarele de sarcină reprezintă soluţia ideală pentru transportul sarcinilor mari în interior (de exemplu mutarea utilajelor agabaritice către alte poziții de lucru).

Sunt formate din partea conducătoare (X - 1 buc.) şi partea condusă (Y - 2 buc.). Partea conducătoare X are avantajul unei ajustări automate a balansului şi o bună stabilitate pe suprafeţe neregulate. Cele două cărucioare care formează partea condusă Y pot fi poziţionate în funcţie de dimensiunile sarcinii de manipulat.

Rolele celor două tipuri de cărucioare sunt construite din materiale speciale, cu proprietăți antiabraziune şi antipresiune, protejând astfel suprafaţa pe care se deplasează încărcăturile.

Atenție! Sarcina maximă de lucru este valabilă doar pentru încărcături cu masa distribuită uniform față-spate și stânga-dreapta; în caz contrar, țineți cont de sarcina maximă lucru pe fiecare parte (partea conducătoare 50% din WLL, iar fiecare parte condusă 25% din WLL). Depășirea sarcinilor părții X și a fiecărei părți Y este interzisă!


Cărucioare de sarcină tip PRO-XY Tabel: Cărucioare de sarcină tip PRO-XY

Recomandă acest produs cunoscuților tăi!

FacebookTwitterGoogle+

Cere mai multe informații despre acest produs!

+40 341 447 787office@prolift.ro