PROlift > Produse > Cabluri și accesorii pentru cabluri tracțiune > Cabluri de legare (șufe) cu capete manșonate, cu inimă metalică > > Cabluri de legare (șufe) cu capete manșonate, tip Flemish Eye

Cabluri și accesorii pentru cabluri tracțiune


Cabluri de legare (șufe) cu capete manșonate, tip Flemish Eye


Cabluri de legare (șufe) cu capete manșonate, tip Flemish Eye

Este recomandat ca la confecţionarea unei şufe manşonate tip Flemish Eye (ochi flamand sau superloop) să se folosească cablu metalic de construcţie 6x19 sau 6x36, cu inimă metalică (IWRC). 

Şufele  manşonate tip Flemish Eye (ochi flamand sau superloop) pot fi folosite la temperaturi cuprinse între –60°C şi +400°C. La temperaturi de lucru între +250°C şi +400°C, capacitatea de ridicare a cablului (WLL) trebuie sa fie considerată redusă la 75% din valoarea iniţială.

S-a demonstrat că un cablu cu maximum 7 toroane oferă o eficienţă maximă în utilizare, neexistând vreun avantaj în folosirea unui cablu cu mai multe toroane.

Ochiul tip Flemish Eye (ochi flamand sau superloop) este format prin despletirea cablului în două grupuri, unul cu 3 toroane şi unul cu 4 toroane (grupul de 4 toroane include inima). Punctul în care se opreşte despletirea cablului în două grupuri determină lungimea ochiului format.

Chiar şi fără presarea manșonului, șufele tip Flemish Eye (ochi flamand) transferă aproximativ 70% din forţa de rupere către cablul metalic folosit. Acest rezultat este atins doar prin frecarea dintre elementele cablului. O îmbunătăţire ulterioară a acestui rezultat este adusă de forma ansamblului după ce manşonul este presat pe cablu.


Cabluri de legare (șufe) cu capete manșonate, tip Flemish Eye Schita: Cabluri de legare (șufe) cu capete manșonate, tip Flemish Eye

Tabel: Cabluri de legare (șufe) cu capete manșonate, tip Flemish Eye

Recomandă acest produs cunoscuților tăi!

FacebookTwitter

Cere mai multe informații despre acest produs!

+40 341 447 787office@prolift.ro