PROlift > servicii > Manşonare și împletire cabluri metalice

Manşonare și împletire cabluri metalice


Manşonare și împletire cabluri metalice

Având în dotarea proprie cea mai mare presă hidraulică pentru manșonare (sertizare) cabluri metalice din România și sud-estul Europei, cu o capacitate de 2.000 tone forță (WIROP-2000), precum și 6 prese hidraulice de 300 tone forță (WIROP-300), putem executa la standarde europene șufe de tracțiune cu ochiuri la capete, cu sau fără rodanțe, prin manșonare cu manșoane cilindrice și conice din aluminiu sau din oțel tip Flemish Eye (ochi flamand) pentru cabluri cu diametrul de la 3 mm (0,01") până la 102 mm (4"), în conformitate cu ultimele standarde europene aplicabile  domeniului nostru de expertiză.
Manșoanele din oțel conice permit împletirea ochiului cablului prin metoda „Flemish Eye“ (ochi flamand), asigurând strângerea capetelor cablului, pentru a nu permite despletirea ochiului astfel format.

Folosind acest tip de manşonare putem realiza cabluri de legătură cu o sarcină utilă de exploatare mai mare cu aproximativ 25% faţă de manşonarea cu manşoanele din aluminiu și mult mai mare față de matisare (împletire).


De la începutul anului 2016, deținem și o mașină pentru împletit (matisat) cabluri, cu care realizăm șufe matisate, pentru clienții care solicită acest tip de produs.


Manşonare și împletire cabluri metalice Manşonare și împletire cabluri metalice Manşonare și împletire cabluri metalice Schita: Manşonare și împletire cabluri metalice