PROlift - Siguranță și Calitate. Viața este mai importantă decât prețul!
English  ∷  България

Despre noi

Despre noi

FORUM INDUSTRY S.R.L. este o societate cu capital integrat privat românesc, care activează pe piața din România din 2003, în calitate de producător al produselor PROlift® și deținător al mărcii comerciale PROlift®.

PROlift® este cea mai completă marcă din România în ceea ce privește sistemele de ridicare. Produsele distribuite și/sau fabricate de noi au toate agrementele sau certificatele pentru a putea fi folosite în domeniul maritim, industrial, al construcțiilor civile sau industriale.

Tipurile de produse comercializate:
- palane manuale, electrice și pneumatice;
- chingi textile (chingi ridicare și chingi de ancorare);
- cabluri metalice și accesorii pentru cabluri;
- cabluri metalice de tracțiune;
- lanțuri și accesorii pentru lanțuri;
- șnururi, frânghii și parâme;
- clești și cârlige industriale;
- vinciuri, tirfoare și scripeți;
- cricuri, magneți și cântare;
- transpaleți și cărucioare de sarcină;
- grinzi de ridicare și poduri rulante.

Încă de la înființare, obiectivul nostru de bază a fost și va rămâne acela de a asigura servicii de înaltă calitate, în conformitate cu cerințele clientului, cu cerințele legale și reglementările aplicabile. Suntem convinși că putem evolua doar prin îndeplinirea dorințelor clienților noștri. Tocmai de aceea, utilizăm toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, să realizăm produse de cea mai bună calitate.

Dotările noastre includ cea mai mare presă hidraulică pentru sertizat cabluri din România, cu o capacitate maximă de 2.000 de tone forță și un diametru maxim de strângere de 102 mm (4 țoli), 6 prese similare cu o sarcină de 300 de tone forță și cel mai mare banc de testări mecanice instalat în România, având capacitatea de 300 de tone forță.

Din suprafața de peste 4.000 de mp utili a sediului nostru central din Constanța, mai mult de 3.500 de mp sunt alocați spațiului de stocare a produselor pe care le comercializăm, ceea ce ne permite să onorăm majoritatea comenzilor primite în maxim 24 de ore de la primirea lor.

Un client mulțumit reprezintă o foarte bună formă de promovare. Aceasta este, probabil, explicația pentru faptul că majoritatea clienților noi ne contactează datorită recomandării firmei de către clienții vechi. Este un lucru de care suntem mândri și care în același timp ne face să fim atenți la menținerea aceluiași standard înalt de calitate.

cladire PROlift

Echipa PROlift®, alcătuită din personal cu vastă experiență în tehnica ridicării, vor găsi soluția cea mai potrivită pentru dumneavoastră, prin ofertarea unui produs calitativ, sigur, potrivit operațiunii pe care doriți să o efectuați, toate acestea în urma unei analize complete a aplicabilității produsului. Odată ce ați achiziționat un produs marca PROlift®, v-ați alăturat unei echipe de specialiști conștiente de normele de siguranță impuse de acest domeniu, precum și de responsabilitatea vânzării unor astfel de produse. De asemenea, service-ul produselor din gama PROlift® este asigurat de personal cu experiență în domeniul tehnicii ridicării.

Chiar dacă fiecare client este unic, noi găsim întotdeauna soluția potrivită pentru acesta. De aceea, stimulăm inițiativa și căutarea respectivelor soluții care să se potrivească cerințelor clienților noștri.

Motto PROlift®

Siguranță și Calitate! Viața este mai importantă decât prețul!


Facebook WhatsApp LinkedIn E-Mail