Siguranță și Calitate! Viața este mai importantă decât prețul!

Cabluri Legare - Sisteme Cablu pentru Ridicare

Sisteme Cablu pentru Ridicat Sarcini

Tipuri de manșonări

Fabricăm cablurile de legare în funcție de particularitățile fiecărei aplicații.
prese sertizat (mansonat) cabluriAlături de alegerea construcției de cablu, diametrului și lungimii necesare, putem realiza șufe cu ochiuri la ambele capete sau doar un capăt, șufe cu ochiuri moi, cu ochiuri tari (cu rodanță metalică în interiorul ochiului, ce protejează cablul împotriva frecării) sau combinații ale acestor variante (ochi tare - ochi moale, ochi tare - capăt liber, etc.]).

Dispunem și de o mașină specială care ne permite să sudăm capetele libere de cablu, evitând despletirea toroanelor și mărind astfel nivelul de siguranță al produsului final.
Presele noastre hidraulice moderne și de mare capacitate permit folosirea mai multor tipuri de rodanțe și bucșe (manșoane).


La formarea unei şufe metalice trebuie ţinut cont de faptul că lungimea ochiului de capăt fară rodanţă (manșonarea FS) este mai mare decât lungimea ochiului prevăzut cu rodanţă (manșonarea ST).  sufe cablu sarcina

Cabluri Matisate

Putem realiza și sisteme de cablu prin matisare (împletire manuală); recomandarea noastră către clienți este presarea mecanică (manșonarea), datorită costurilor finale ale produsului mai scăzute, sarcinii maxime de lucru mai mari față de matisare și siguranței sporite oferite de manșonul (bucșa) presată mecanic.

tipuri de mansonari realizate